Whatsapp : 018 - 390 5996

news

Korang Sebenarnya Kemungkinan Ditipu Syarikat Sendiri.

Tahukah korang, yang korang sebenarnya ada kemungkinan ditipu oleh syarikat sendiri. Kerja 12 jam selama 30 hari tetapi dibayar rm1800 je, melanggar perintah gaji minimum 2018 iaitu pekerja perlu dibayar rm1100 gaji basic (8jam) utk 26 hari, bukan rm1100 utk 30 hari. Dan dibayar kadar 1.5x utk OT pada hari biasa dan kadar 2.0(double paid) utk hari cuti dan 3.0(triple

PERSEDIAAN SEBELUM BERHENTI KERJA

PERSEDIAAN SEBELUM BERHENTI KERJA Ekonomi sekarang memerlukan suami dan isteri sama-sama bekerja. Namun tidak dinafikan, mungkin atas beberapa faktor, si isteri atau sang suami harus berhenti bekerja. Jadinya, akan timbul beberapa isu kewangan dalam rumahtangga. Siapa ada kenalan yang mempunyai niat untuk berhenti kerja? Sila TAG mereka. Agar memberi sedikit idea beberapa persediaan yang perlu mereka titik beratkan . Zatty

KERJA MENGIKUT NEGERI

Bagi memudahkan anda mencari kerja kosong mengikut Negeri yang diingikan kami paparkan link kerja kosong mengikut Negeri seperti dibawah : Sila klik bendera negeri

Whatsapp Group

Untuk Makluman Tuan/Puan Tidak boleh lebih dari 1 group, bagi mengelak pihak tidak bertanggunjawab mengambil kesempatan mengumpul no whatsapp secara haram dan melakukan iklan spam disetiap number hp. Kami akan Remove no yang lebih dari 1 group p/s : Kalau group yang nak join tu dah penuh, PM je admin K. Klik link bawah ni Nak Lebih Dari 1 Group

The Manhattan FishMarket, Kota Bharu Kelantan

The Manhattan FishMarket Jawatan : Staff Restoran (sepenuh masa & separuh masa) Kelayakan : SPM ke atas Gaji : Akan diberitahu semasa temuduga Keterangan : * Mempunyai pengalaman dalam bidang food & beverage * Rajin, jujur, cekap dan amanah dalam melakukan kerja * Boleh bekerja dibawah tekanan * Komited dalam kerja * Boleh bekerja dalam kumpulan Alamat : The Manhattan FishMarket, Aeonmall Kota

SELAMAT DATANG KE PELUANGKERJAYA.COM

Laman ini diwujudkan khusus utk paparan Jawatan Kosong Terkini. Untuk menerima kemaskini terkini anda digalakkan untuk LIKE Fan Page FB [https://www.facebook.com/peluangkerjaya1]