Laman ini diwujudkan khusus utk paparan Jawatan Kosong Terkini. Untuk menerima kemaskini terkini anda digalakkan untuk LIKE Fan Page FB [https://www.facebook.com/peluangkerjaya1]

Categories: news

Bagi memudahkan anda mencari kerja kosong mengikut Negeri yang diingikan kami paparkan link kerja kosong mengikut Negeri seperti dibawah : Sila klik bendera negeri

Categories: news

HANYA RM10 1 Template,!! Boleh edit sendiri dalam format PDF Kali ni kami nak jual pula template Resume Infografik yang boleh di edit sendiri dalam bentuk PDF. Tak perlu lagi tunggu kami buatkan resume korang. Buat sendiri pun dah boleh sekarang Senang ke nak Edit sendiri? Jangan risau, tak susah manapun, sebab kami akan berikan template resume infografik ni dalam […]

Categories: news

Dekat Whatsapp boleh join 1 group je, Tapi di Telegram boleh join banyak Group kerja kosong. Pilih je nak join group mana. Klik gambar bendera untuk join group Tak ada Telegram? Bagi yang tak ada Telegram boleh join kami punya Group Whatsapp. Tapi hanya boleh join 1 group sahaja, kalau lebih kami akan remove. Klik gambar bawah untuk senarai group […]

Categories: news

Untuk Makluman Tuan/Puan Tidak boleh lebih dari 1 group, bagi mengelak pihak tidak bertanggunjawab mengambil kesempatan mengumpul no whatsapp secara haram dan melakukan iklan spam disetiap number hp. Kami akan Remove no yang lebih dari 1 group p/s : Kalau group yang nak join tu dah penuh, PM je admin K. Klik link bawah ni Nak Lebih Dari 1 Group […]

Categories: news

Akan Datang

Categories: news