tesettt

HANYA RM10 1 Template,!!

Boleh edit sendiri dalam format PDF

Kali ni kami nak jual pula template Resume Infografik yang boleh di edit sendiri dalam bentuk PDF. Tak perlu lagi tunggu kami buatkan resume korang. Buat sendiri pun dah boleh sekarang

Senang ke nak Edit sendiri?

Jangan risau, tak susah manapun, sebab kami akan berikan template resume infografik ni dalam bentuk pdf. Boleh ubah banyak mana yang korang mahu sampai puas hati.

BERMINAT?: Klik link dibawah ni
NAK BELI RESUME TEMPLATE

K ! Bye..




















Dah Tengok Contoh Resumekan

Kalau berminat ini langkah seterusnya

-Pilih design berdasarkan code di contoh resume (cth : F1)
-Resume akan dihantar melalui whatsapp ataupun email dalam bentuk PDF setelah pengesahan bayaran diterima

Tempoh Penghantaran
-1 Hari (24 Jam)

Cara Bayaran
-Setelah bersetuju untuk menempah resume infografik, tuan/puan haruslah membuat pembayaran terlebih dahulu kedalam akaun (MAYBANK/CIMB) yang kami akan maklumkan kelak.
-Kegagalan membuat pembayaran dalam tempoh 2 hari dari tarikh dipersetujui akan menyebabkan tempahan dibatalkan.

Mudahkan.

Berminat sila whatsapp..

PM admin cepat.:
NAK BELI RESUME TEMPLATE


Categories: news

Comments are closed.